Naamlabels

Filters weergeven
Filters verbergen

Een instrijklabel is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig aan te brengen. Binnen een paar seconden zit het al vast in de kleding. Je strijkt het even in met de strijkbout en het label zit goed vast. Strijklabels kun je gebruiken voor bijvoorbeeld een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, school, naschoolse opvang, sportclub of op kamp. Een perfecte manier om de kleren en spullen van je kind te labelen! Ook zijn ze goed te gebruiken voor mensen in zorginstellingen.
Handig om te weten is dat een instrijklabel zachter wordt als het wordt ingestreken. De instrijklabels kunnen gewassen worden tot 90 graden. Het wordt afgeraden om een vlekkenmiddel toe te voegen aan de wasbeurt, omdat er dan de kans bestaat dat de strijklabels los laten.

Een innaailabel is een naamlabel dat zeer eenvoudig vast te stikken/naaien is. Twee steken aan beide uiteinden en het innaailabel zit vast. Een innaailabel kan gebruikt worden voor heel veel doeleinden. Zo kunt u de gepersonaliseerde naamlintjes gebruiken om in te naaien in kleding of om vast te maken aan tassen, sleutelhangers en andere spullen.

1. Kies de breedte van de label: 10 of 14 mm.
2. Kies een lettertype: totaal 29 variaties.
3. Typ de tekst die u wilt zien op het label.
4. Kies de symbolen die u eventueel wilt zien op het label.
5. Kies de kleurencombinatie. Tip: houd rekening met de achtergrond kleur en zorg voor een goed contrast.
6. De labels kunt u bestellen per 100 stuks.
7. Levertijd is 7 tot 10 werkdagen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Onlangs bekeken
No recently views items
Alles wissen
© 2021 N'Studio. Alle Rechten Voorbehouden.