Naamlabels bestellen

Filters weergeven
Filters verbergen

Naamlabels bestellenNaamlabels kunnen voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Denk onder andere aan mensen in een verpleeghuis of andere zorginstellingen. Kinderen die op kamp gaan. U bent een modeontwerper en wilt uw naam op uw ontwerp zetten. Er zijn vele toepassingen waar het voor kan worden gebruikt.

Naamlabel1
Naamlabel2
Naamlabel3

 

Er zijn twee soorten naamlabels. Labels om in te strijken of labels om in te naaien.

 

Instrijklabels 

Geen zin om naald en draad te pakken, kies dan voor instrijklabels. Een paar seconden met de strijkbout erop ( met een theedoek ertussen ) en het label zit vast.

 

Innaailabels 

Bent u op zoek naar naamlabels voor diverse doeleinden, dan zijn innaailabels een must! Binnen 5 minuten zet u met slechts 2 steken aan beide uiteinden het label vast, daar waar u het geplaatst wilt hebben. U kunt het bijvoorbeeld in kleding of huistextiel naaien.

Naamlabel4
Naamlabel6


  • Voor beide labels zijn er 2 verschillende breedtes: 10 en 14 mm.

  • De labels kunnen worden geleverd in 24 stijlen en lettertypen. Zo kunt u uw label uniek maken

  • De achtergrond en teksten zijn in bijna alle kleuren en combinaties leverbaar.

  • Er kunnen links, rechts of aan beide zijden van de naam symbolen worden toegevoegd om het label nog persoonlijker te maken. Bijvoorbeeld een schaartje of vingerhoed om uw eigen creaties te labelen. Of voor de (klein) kinderen een beertje of voetbal om het label nog persoonlijker te maken.

  • De labels worden geleverd per 100 stuks. Indien u meer van dezelfde labels wenst, dan ontvangt u van ons een aangename korting.

U kunt de naamlabels bij N'Studio in de winkel bestellen of direct in onze webwinkel.

Onlangs bekeken
No recently views items
Alles wissen
© 2021 N'Studio. Alle Rechten Voorbehouden.