N'Studio Steenwijk

Filters weergeven
Filters verbergen

N'Studio SteenwijkN'Studio is een combinatie van naaiatelier en winkel , waar u stoffen, fournituren, ritsen, garen, knopen en andere artikelen voor het naaien, quilten, en breien kunt kopen. Een aantal artikelen kunt u in onze webshop vinden.

In ons naaiatelier kunt u uw kleding laten repareren of op maat verstellen. Werk wordt uitgevoerd met behulp van professionele industriële naaimachines.

Er is gelegenheid om uw kleding te passen en door een professionele coupeuse te laten afspelden. Vaak past nieuwe kleding niet helemaal. Niet iedereen heeft hetzelfde figuur, postuur of lengte. Wij geven deskundig advies over uw kleding. Bent u een paar kilo's kwijt? Of juist andersom, dan kan oude kleding aangepast worden aan uw nieuwe figuur.

Bij reparaties moet u denken aan: een nieuwe rits in jas of broek , gaatjes in kleding met behulp van reparatiedoek dichten , applicaties of knielappen/elleboogstukken opnaaien, maar ook gordijnen, lakens of wat u ook maar kunt bedenken, wat met een naaimachine gefikst kan worden.

Ook als bedrijf bent u welkom. Wij voeren grote en kleine opdrachten uit op het gebied van naaiwerk. Als naaiatelier werken wij ook graag met kledingzaken om pompwerk te doen.

N'Studio is ook een depot van de stomerij Moderna uit Hardenberg.


OPENINGSTIJDEN  N'STUDIO


Maandag: van 13.00 - 17.00
Dinsdag t/m vrijdag:
van 9.30 - 12.30  /  13.30 - 17.00
Zaterdag: van 9.30  -  17.00
Onlangs bekeken
No recently views items
Alles wissen
© 2021 N'Studio. Alle Rechten Voorbehouden.