dylon

1 artikel(en)

per pagina

 • Textielverf PODS 350gr van DYLON 085.1534

  Textielverf PODS 350gr van DYLON, verkrijgbaar in 20 kleuren.

  Welke kleur ontstaat, hangt af van 3 factoren : 

  1. Het stoftype Katoen, linnen en viscose nemen de kleur volledig over.
  Gecombineerde stoffen(met synthetische stof, zoals polyester) krijgen een lichtere kleur.
  Wol, zijde, volledige synthetische vezels (polyester, acryl, nylon)en stoffen met een speciale afwerking of membraan (stoffen, die bijv. alleen gestoomd mogen worden) kunnen niet worden geverfd.
  2, De hoeveelheid stof Met 1 pakje kunt u maximaal 600gr. Stof volledig verven (bijvoorbeeld een broek, vier t-shirts of een badhandoek)
  Als u meer stof gebruikt, wordt de kleur lichter (met 1 pakje kunt u maximaal 1,8 kg stof verven.
  Wanneer u meer stof volledig wilt verven, gebruikt u meerdere verpakkingen.(bijvoorbeeld : 2 pakjes voor 1,2 kg stof zoals een 2 persoonsdekbedovertrek)
  3. De oorspronkelijke stofkleur Er zijn meerder kleurcombinatieregels van toepassing ;
  – naar een lichtere kleur verven of van de enen donkere kleur naar de andere verven kan alleen als u eerst DYLON PRE DYE gebruikt.
  – er kunnen bij het verven patronen ontstaan op de stof
  – mogelijk worden de stiksels nioet meegeverfd (indien synthetisch)
  – bij het verven blijven vlekken, vervaagde gebieden of bleekvlekken mogelijk zichtbaar.

  GEBRUIKSINSTRUCTIES

  1. Plaats de stof vochtig en niet-gevouwen in de wasmachine trommel. Begin altjd met schone stof(was deze grondig , ook als deze nieuw is, om vlekken of niet zichtbare afwerkingen te verwijderen).
  2. Verwijder de label hoes van de Dylon pod volledig. Verwijder de deksel van het produkt en plaats het rechtop in de trommel (bovenop de stof)
  3. Voer een volledig katoenwasprogramma uit (geen voorwas,spaarstand of speciaal programma voor minder was) Voor het beste resultaat wast u op 40 graden celsius. (de verf werkt ook op 30 graden celsius indien dit nodig is voor de stof)
  4. Wanneer het wasprogramma is voltooid, verwijderd u de lege Dylon verpakking uit de machine. Voeg wasmiddel toe en voer nog een wasprogramma uit(dezelfde wasinstellingen als de eerste keer).
  5. Verwijder de stof, voeg wasmiddel toe en voer nog een programma uit om mogelijke resten van de verf te verwijderen (op 40 of 60 graden celsius)

  085.1534

  EAN 5410091739201

  Meer info

1 artikel(en)

per pagina