-61.54%

Herbruikbaar mondkapje met elastieken bandjes en opening voor filter one size van N'STUDIO

n'studio

2-laags hydrofiele mondkapjes met elastieken bandjes voor om de oren. Ademend masker van de hoogste kwaliteit, gemaakt van natuurlijk zacht katoen met een opening voor het filter. Perfect voor meervoudig gebruik, want ze zijn wasbaar op 60 graden. 


Hoewel een katoenen masker niet volledig kan beschermen tegen nfecties, is het absoluut de moeite waard om te dragen. De meeste experts zijn het erover eens dat dit één van de manieren is om de verspreiding te stoppen. Onthoud: katoenen maskers verminderen het risico op infectie tot 2,5 keer.


100% katoen. 


Ze zijn verkrijgbaar in:


maat S/M


maat L/XL


One size - met losse elastiekjes om zelf de maat te bepalen 


We hebben ook de filters: https://www.nstudio.nl/filter-voor-in-mondkapje-100-ademend-katoen-van-n-studio/Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 6,50

Voor € 2,50

Productbeschrijving
Details

2-laags hydrofiel mondkapje met elastieken bandjes voor om de oren. Het is een ademend masker van de hoogste kwaliteit, gemaakt van natuurlijk zacht katoen met een opening voor het filter. 

Perfect voor meervoudig gebruik, want ze zijn wasbaar op 60 graden. 

Hoewel een katoenen masker niet volledig kan beschermen tegen infecties, is het absoluut de moeite waard om te dragen. De meeste experts zijn het erover eens dat dit één van de manieren is om de verspreiding te stoppen. Onthoud: katoenen maskers verminderen het risico op infectie tot 2,5 keer.

100% katoen. 

Ze zijn verkrijgbaar in:

maat S/M

maat L/XL

One size - met losse elastiekjes om zelf de maat te bepalen 

We hebben ook de filters: https://www.nstudio.nl/filter-voor-in-mondkapje-100-ademend-katoen-van-n-studio/

En mondkapjes met katoenen bandjes: https://www.nstudio.nl/herbruikbaar-mondkapje-met-katoenen-bandjes-en-opening-voor-filter-one-size-van-n-studio/

Beoordelingen
Fabrikant